Carrier airconditioning

Mitsubishi Heavy indistries airconditioning is een van de top merken in de markt. Veel experts zeggen dat het de absolute nr1 is.

Kenmerken waar Mitsubishi Heavy indistries om bekend staat

Betrouwbaar
De Mitsubishi Heavy indistries airconditionings zijn de Mercedes onder de airco’s. Ze staan bekend om hun kwaliteit en hebben een lange levensduur.

 

Zuinig
De airco’s leveren hoge prestaties maar zijn toch erg zuinig in verbruik. Ze hebben bijna allemaal energielabel A++. De nieuwe lijn haalt zelfs A+++.

Stil
De binnenunits van Mitsubishi Heavy indistries behoren tot de stilste in de markt.

 

Carrier logo

SRK-ZS

Dit model is voor de kleinere ruimtes. Het wandmodel is zelf ook erg klein omdat hij maar 87cm breed is. Deze airco heeft een A++ certificaat en is erg stil. Daarmee is deze ideaal voor in de slaapkamer.

De vormgeving is strak en stijlvol. Hij is verkrijgbaar in de kleuren wit, titanium en zwart-wit. Er zit een eenvoudige afstandbediening bij. Hij komt niet standaard met wifi, maar deze is los verkrijgbaar.

 

SRK-ZSX
Deze serie staat ook bekend als de diamond serie. Dit is het nieuwste paradepaardje van Mitsubishi Heavy Industries.

Deze airco is de meest energiezuinige in zijn klasse want hij heeft namelijk een A+++ certificaat. Hierdoor is je jaarlijkse verbruik minder maar heb je dezelfde koelcapaciteit. Deze unit produceert op zijn stille stand maar 19dB en is dus fluisterstil.

Het design is modern en strak en verkrijgbaar in de kleuren wit, titanium en zwart-wit.

SRK-ZR
Dit is het grotere model voor de grotere ruimtes. De binnenunit is ruim 20cm breder dan de ZS en iets hoger en dieper. Hiermee worden ook de grotere ruimtes voldoende gekoeld. Dit model is er alleen in het

Je winkelwagen is leeg