Over ons

 

Hoe zijn we hier gekomen?

Deze hele website is tot stand gekomen toen een goede vriend van mij om mijn hulp vroeg. Hij was al een tijdje werkzaam in de koeltechniek en wilde nu voor zichzelf gaan beginnen. Omdat hij veel weet van koeltechniek maar minder van internet en marketing vroeg hij mij om hulp.

Als een van de eerste dingen die ik gedaan heb was uitgebreid marktonderzoek. Ik was zelf een leek als het op airconditioning aan kwam dus ging ik als eerste als klant op zoek naar informatie. Zelf was ik ook aan het oriënteren op airconditioning in mijn eigen huis dus dat was een mooi vertrekpunt.

Wij geloven niet in een advies van één expert, want er zijn altijd meerdere opties. Wij vinden dat je klanten goede en duidelijke informatie moet geven zodat ze zelf de beste keuze kunnen maken uit de verschillende oplossingen. Zo kies je als klant wat het beste is voor jouw eigen situatie.

Tijdens dit onderzoek kwam ik er achter dat er weinig goede informatie beschikbaar is om mij als leek te helpen bij het maken van een juiste keuze in airconditioning. Er zijn een hoop verschillende type airconditioning op de markt, nog meer merken en ook veel verschillende leveranciers en monteurs. Alleen kon ik nergens nou echt goed onafhankelijk advies vinden. Omdat je het toch al snel hebt over een investering van rond de €1.500,- zag ik daar een kans.

Zo is eigenlijk het idee ontstaan om een website te maken die jou als klant helpt in je oriëntatietraject. We willen je de informatie geven die je nodig hebt om zelf tot een goede keuze te komen voor een airconditioning.

 

Over het bedrijf

Waarom we deze website gestart zijn.

Airconditioningvergelijken.nl is een bedrijf dat is opgericht jou te helpen in je zoektocht naar de juiste airconditioning. We proberen zo goed en duidelijk mogelijk uit te leggen welke keuzes er allemaal te maken zijn. Van al deze keuzes leggen we uit wat de voor en nadelen zijn. Zo kun je uiteindelijk zelf bepalen welke airconditioning het beste past bij jouw situatie.

Voor nu bieden we alleen informatie over airconditioning. Maar al snel kwamen we in ons onderzoek er achter dat ook het kopen van een airconditioning makkelijker en duidelijker kan. We hebben dus de ambitie om in de toekomst een webwinkel op te richten. 

Heldere uitleg

We proberen zo helder mogelijk uit te leggen waar je op moet letten bij je airconditioning.

Eerlijk advies

We geven altijd 100% eerlijk advies over wat de kenmerken van de producten zijn.

Je winkelwagen is leeg