Verzending & Retourneren

 

Verzendkosten

Alle bestellingen binnen Nederland worden via PostNL verstuurd. De verzendkosten bedragen € 4,95 ook naar België! Bij een bestelling boven € 60,- is de verzending binnen Nederland gratis. De gratis verzendoptie kunt u kiezen in de tweede stap van het afrekenproces. Tijdens de eerste stap ziet u € 4,95 staan. Rembours zendingen kosten altijd €17,50 en zult u apart aan ons moeten mededelen.

Bij de bestelling van een airco ombouw wordt de verzending per koerier verzorgd. Het pakket is namelijk te groot voor PostNL.

Wilt u een bestelling buiten Nederland of België laten bezorgen? Neem dan contact op met onze klantenservice via de contactpagina.

 

Bezorgen op PostNL servicepunt

U kunt uw bestelling ook laten bezorgen op een PostNL servicepunt. Via www.postnl.nl/locatiewijzer kunt u een PostNL servicepunt bij u in de buurt zoeken. Vul de adresgegevens van het gewenste afhaalpunt in bij ‘bezorgadres’. Ons systeem herkent daarna dat het om een PostNL punt gaat.

 

Levering

Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, bedraagt de levertijd van uw bestelling 1 tot 3 werkdagen. Een bestelling die voor 15:00 is geplaatst wordt dezelfde werkdag verzonden. In de praktijk lukt het ons vaak om ook orders die wat later zijn besteld nog dezelfde dag te versturen. Nadat wij uw pakket bij hebben aangeboden ontvangt u van ons een bericht met daarin de Track&Trace code van uw bestelling. Met deze code kunt u zelf de bezorging van uw bestelling volgen. Als afzender ziet u AirconditioningVergelijken.nl staan.

Mocht u niet thuis zijn wanneer uw bestelling wordt afgeleverd, dan zal de bezorger proberen om de bestelling bij uw buren af te leveren.

 

Wilt u een bestelling retourneren?

Het kan zijn dat u een bestelling wilt retourneren. Dit is de eerste 30 dagen na ontvangst van het pakket mogelijk. Om uw goederen retour te sturen kunt u contact opnemen met de klantenservice via het contactformulier. U krijgt dan een retourformulier toegestuurd met daarbij alle verdere informatie over het retourproces. U dient zelf de verzendkosten van het retourneren te voldoen.

Wij vergoeden alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij wij aanbieden het product zelf af te halen, mogen wij wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Indien u heeft aangegeven dat u het aankoopbedrag van AirconditioningVergelijken.nl teruggestort wilt krijgen, geef dan ook het bankrekeningnummer op waarop u het aanschafbedrag wenst te ontvangen. Na ontvangst en controle van de retourzending zal AirconditioningVergelijken.nl het aanschafbedrag op uw rekening storten. Hiervoor staat een termijn van 14 dagen, normaliter storten wij het bedrag binnen 2 dagen op de opgegeven rekening.

Je winkelwagen is leeg