Daikin airconditioning

In Nederland wordt Daikin gezien als zo’n beetje de grootste uitdager in de markt.

De airrconditioningsystemen van Daikin zijn kwalitatief goed en betrouwbaar. Het energieverbruik en de prijs is vergelijkbaar met Mitubishi Heavy Industries.

Het grootste verschil is dan vooral dat Daikin in ontwerp iets meer smaken heeft. Ze hebben verschillende lijnen met mooie strakke designs waar je uit kunt kiezen. Daarnaast is het zo dat bijna elke koelmonteur Mitsubishi Heavy Industries levert, maar Daikin is nog niet in die positie.

 

Energiezuinig
De airco’s van Daikin hebben de hoogste energielabels in de markt. Dit is waar ze hun voornaamste focus op hebben. Het verschil is niet heel groot met andere merken maar het is er wel. 

Design
De binnenunits van Daikin staan bekend om hun mooie design. Ze proberen hiermee echt een toevoeging aan je interieur te zijn. 

Daikin buitenunit

Fabrikant: Daikin

Ururu Sarara

Dit model is voor de kleinere ruimtes. Het wandmodel is zelf ook erg klein omdat hij maar 87cm breed is. Deze airco heeft een A++ certificaat en is erg stil. Daarmee is deze ideaal voor in de slaapkamer.

De vormgeving is strak en stijlvol. Hij is verkrijgbaar in de kleuren wit, titanium en zwart-wit. Er zit een eenvoudige afstandbediening bij. Hij komt niet standaard met wifi, maar deze is los verkrijgbaar. 

Daikin ururu sarara aan de muur

Emura
De Emura is een model dat Daikin speciaal in Europa heeft laten ontwerpen voor Europeanen.

Het ontwerp is strak en gebaseerd op de Europese interieurs. Zo past deze airco in ieder huis. Daikin heeft met dit ontwerp een aantal prestigieuze designprijzen gewonnen zoals de Reddot award en de Good Design award. De Emura is beschikbaar in het kristalwit en zilver.

Deze airco beschikt over twee intelligente bewegingssensoren. Deze sensoren detecteren wanneer er beweging in de ruimte is. Hierdoor schakelt hij automatisch over op de energiebesparende stand als er niemand in de ruimte is. Zo bespaar je een hoop energie.

Perfera
De Perferalijn van Daikin kun je via de app bedienen. Dit model is een van de weinige airco’s die dit standaard heeft. Bij andere units moet je nog een speciale wifi module aanschaffen. Dit kost meestal rond de €125,-.

Daarnaast is de Perfera een prima airco. Hij heeft een A+++ certificaat en een bewegingssensor. Het filtersysteem op deze airco heet de flash streamer technologie. Hiermee wordt bijna alle pollen uit de lucht gefilterd. Zo kun je genieten van heerlijke koele frisse lucht. 

Daikin Perfera

Stylish
Dit model is zoals het zegt stylish. Hij is mooi afgewerkt en heeft mooie lijnen. De hoeken zijn afgerond en het merk is mooi in het design verwerkt. Hierdoor wordt het een toevoeging aan je interieur.

De stylish komt in de 4 kleuren wit, zilver, zwart en zwarthout. De zwarthout is een nieuw soort kleur die we niet gewend zijn in het aanbod van de standaard witte airco’s. Met dit ontwerp en deze opvallende kleuren zet Daikin een duidelijke stap richting interieurdesign.

Comfora
De Daikin Comfora is een prima alleskunner. Deze compacte unit past in elke ruimte. De voornaamste functie is de comfort modus. Hiermee wordt de koude tocht tot een minumum beperkt. Dit doet hij door de luchtstroom niet direct op personen te richten.

De Comfora heeft een aantal functies

  • Fluisterstand
  • Nachtmodus
  • Eco stand
  • 3D luchtstroom
  • 5 snelheidsstanden
  • 24uurs timer
  • Zilverfilter voor allergeenbestrijding
  • Ontvochtigingsfunctie
  • en  nog veel meer functies. Een echte alleskunner dus.
Daikin set airconditioning

Je winkelwagen is leeg