Mitsubishi Electric airco

Mitsubishi Electric is het andere grote aircomerk van Mitsubishi. Er wordt nog wel eens gedacht dat Electric het kleine broertje van de bekende Mitsubishi Heavy Industries is maar dat is niet zo. Beide fabrikanten zijn volledig zelfstandig, maar hanteren alleen de Mitsubishi naam die ze heel lang geleden gekregen hebben. Al het onderzoek en ontwikkeling is volledig gescheiden dus het zijn eigenlijk echt 2 unieke fabrikanten. Vandaar dat ze ook op dezelfde markt zitten en dus met elkaar concurreren.

 

Zuinig
De airco’s zijn erg zuinig en zijn verkrijgbaar met A++ en A+++ certificaat. Dit is vergelijkbaar met de topmerken in de markt.

Stil
Met een fluisterstand die maar 21dB aan geluid geeft slaap je heerlijk in je slaapkamer met de airco aan.

Mitsubishi Electric logo

Basismodel
Het basismodel of type MSZ-HR komt in 3 volumes. 2,5kW, 3,5Kw en 5,0kW.

Dit model is wat de naam al doet vermoeden het instapmodel. Een prima airco die doet wat hij moet doen.

Mitsubishi Electric Basis model

Standaardmodel
Het standaardmodel of type MSZ AP is er in maarliefst 8 verschillende volumes. De kleinste begint al bij 1,5Kw en deze loopt op tot maar liefst 7,1kW.

De modellen vanaf 2,5kW en hoger hebben standaard Wifi ingebouwd. Hiermee kun je overal je airco bedienen via de app.

Het standaardmodel is eenvoudig van design en is een slagje kleiner dan de meeste modellen. Hij is alleen beschikbaar in de kleur wit. 

Zen
Het zen model van Mitsubishi Electric is het chique model. Deze komt in de kleuren wit, zwart en zilver. De zen is iets groter dan het standaardmodel.

Je hebt de keuze uit 6 volumes. Deze start bij 1,8 kW tot 5,0kW voor de grotere ruimtes. De modellen vanaf 2,5kW beschikken standaard over een ingebouwde wifi. 

Mitsubishi Electric Model Zen zwarte uitvoering

Diamond serie
Design en uitstraling wordt steeds belangrijker wordt in het interieur. Om hier bij aan te sluiten heeft Mitsubishi Electric de Diamond serie uitgebracht.

De Diamond serie heeft een strak design en komt in de kleuren natural White, ruby red, pearl white en onyx black. Je hebt de keuze uit 5 volumes van 1,8kW tot 5,0kW en elke variant heeft wifi ingebouwd.

Je winkelwagen is leeg